Over de Tierlantijn collectie

DE TIERLANTIJN COLLECTIE

De collectie is in eigen huis ontworpen en kenmerkt zich het best als robuust en tijdloos met een ambachtelijke landelijke uitstraling. De lampen zijn herkenbaar door het gebruik van hout, staal en koper en de kappen gemaakt van linnen stoffen.

TEAM

Tierlantijn werkt met een team van vakmensen die met aandacht voor detail de lampen in elkaar zetten om uiteindelijk een kwalitatief goed product af te leveren.

SCHILDER- EN PATINEERTECHNIEK

De door ons ontwikkelde verftechnieken geven de lampen een geheel eigen en uniek karakter.

Eerst wordt een grondlaag aangebracht en vervolgens worden de lampen handmatig geschilderd of gepatineerd.


KRUIKLAMPEN

Tierlantijn heeft een grote collectie kruiklampen die volgens een eigen specifiek procedé worden behandeld. Het is een arbeidsintensief proces waarbij meerdere lagen worden aangebracht om het gewenste resultaat te behalen.


LAMPENKAPPEN

Wij hebben een ruime keuze aan lampenkappen, die in verschillende maten en vormen geleverd kunnen worden. Gekozen kan worden uit een uitgebreid scala van ruige linnen stoffen in warme kleuren. Onze dealers zijn vaak in het bezit van voorbeelden van de leverbare stoffen.

Bij een groot deel van onze hanglampen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende kappen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om aan eenzelfde hanglamp stalen, koperen of linnen kappen te hangen waarmee je je eigen unieke lamp creëert.

Hieronder voorbeelden van de verschillende mogelijkheden:

Om een indruk te krijgen hoe een hanglamp verandert met verschillende kappen kunt u in het voorbeeld de kappen wisselen door op de icoontjes van de kappen te klikken.


Wilt u meer weten over de mogelijke combinaties, neem dan contact op met een van onze dealers.


EINDCONTROLE

Elke lamp wordt door ons getest voordat deze de deur uitgaat.


Over de Tierlantijn collectie
Impossible de trouver des produits correspondant à votre sélection.

Trouvez un revendeur près de chez vous

Les produits de Frezoli sont exclusivement disponibles chez des boutiques de décoration sélectionnées. Vous trouverez nos revendeurs un peu partout dans toute l'Europe. Il y aura donc toujours un revendeur Frezoli Lighting près de chez vous.

Vous cherchez un revendeur en dehors du Benelux ? Veuillez nous envoyer un e-mail en précisant votre domicile et nous vous indiquerons le revendeur le plus proche.

Trouvez votre revendeur

Copyright © Frezoli Lighting - Website by Young-dogs - Design Opera Concept Design