Bent u architect, (online) winkelier of verlichtingsspecialist? Klik hier

Wij zijn Frezoli Lighting

Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in handgemaakte lampen van topkwaliteit. In de Frezoli-collectie vindt u unieke ontwerpen en een keuze uit zo’n 250 lampen; voor binnen en buiten, iedere ruimte, van landelijk tot modern, van keramiek tot metaal en van sfeervol tot functioneel.

Iedere Frezoli lamp wordt met de grootst mogelijke zorg ontworpen, gemaakt en getest. En met 5 jaar garantie als extra zekerheid.

Neem eens ‘n kijkje in de Frezoli-inspiratiegids. De kans is groot dat u de lamp vindt die u zoekt!

Bent u consument?

Download onze digitale inspiratiegids en ontdek onze bestsellers. Download Broshure

Download

* indicates required

Consument? Vind uw Frezoli verkooppunt

Onze collectie is uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde interieurwinkels of via interieurarchitecten.

Professioneel aan de slag met Frezoli?

Ontdek waarom onze collecties zo geliefd zijn bij (interieur)architecten, woonwinkels en verlichtingsspecialisten.

Trouvez un revendeur près de chez vous

Les produits de Frezoli sont exclusivement disponibles chez des boutiques de décoration sélectionnées. Vous trouverez nos revendeurs un peu partout dans toute l'Europe. Il y aura donc toujours un revendeur Frezoli Lighting près de chez vous.

Vous cherchez un revendeur en dehors du Benelux ? Veuillez nous envoyer un e-mail en précisant votre domicile et nous vous indiquerons le revendeur le plus proche.

Trouvez votre revendeur

Ons verhaal

Sinds 1999

Frezoli Lighting is een Brabants familiebedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring. In 1990 begonnen we met het produceren van kleinschalige producties van eigen ontworpen verlichting.

Inmiddels leveren we zowel nationaal als internationaal een collectie met meer dan 250 verschillende soorten lampen, voor binnen- en buitengebruik. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen we op aanvraag ook ‘custom made’ designs.

Door alle collecties in eigen beheer te ontwerpen, produceren en stuksgewijs op kwaliteit te controleren, genieten Frezoli-klanten van een garantietermijn van maar liefst 5 jaar.

Download Inspiratiegids
Copyright © Frezoli Lighting - Website by Young-dogs - Design Opera Concept Design